8ste uitreiking 'Psycholoog van het jaar'

23-05-2017 van 19:00 tot 23:00
Aula, Volderstraat 9, 9000 Gent
Door wie
Gentse Alumni Psychologie (GAP)
info@GAP-online.be
Voeg toe aan agenda

Op dinsdag 23 mei is er de achtste editie van 'Psycholoog van het jaar', een activiteit georganiseerd door de alumnivereniging Gentse Alumni Psychologie (GAP).

De prijs gaat dit jaar naar Dirk Bryssinck als bezieler van Villa Voortman.

Villa Voortman is een laagdrempelig ontmoetingshuis dat maximale verantwoordelijkheid, participatie en inbreng van de bezoekers centraal stelt. Via destigmatisering, empowerment en actief burgerschap wordt achter de diagnose de mens met zijn verhaal zichtbaar.

Villa Voortman geraakte breed bekend mede dankzij de Canvas-reeks 'Radio Gaga', door een boekvoorstelling naar aanleiding van hun 5-jarig bestaan en door het theaterstuk 'Utopia' waar dichters, muzikanten, performers en beeldend kunstenaars van Villa Voortman de hoofdrol in spelen.

Dirk Bryssinck krijgt deze prijs omwille van zijn onvermoeibare inspanningen voor dit bijzonder initiatief en voor de manier waarop hij bijdraagt tot de vermaatschappelijking van de zorg en het verlagen van de drempel naar de hulpverlening.

De jaarlijkse prijsuitreiking is ondertussen hét moment geworden om in een ontspannen en feestelijke sfeer voormalige studenten en collega's terug te zien. GAP zorgt voor het feestelijk tintje en biedt je na de uitreiking en de voorstelling graag een drink aan. We hopen ook u dit jaar te kunnen verwelkomen op ons prijsuitreiking. Het event 'Psycholoog van het jaar' wordt georganiseerd in samenwerking met Acco en met de steun van Securex.

Vind meer activiteiten: