Lezing: 'Duurzaam boeren als keuze?'

Wim Cornelis
wim.cornelis@ugent.be
Voeg toe aan agenda

In het kader van de Ouverture campagne van broederlijk delen vertelt prof. Wim Cornelis over hoe duurzaamheid aan bod komt in de internationale opleidingen aan onze faculteit.

Dat doet hij in de lezing Duurzaam boeren als keuze?, georganiseerd door Broederlijk Delen.

Programma

• Suzy Serneels (programmaverantwoordelijke van Broederlijk Delen in Burkina Faso) vertelt over hoe Broederlijk Delen in Burkina Faso boeren ondersteunt. Via vormingswerk en opleidingen zijn de gemeenschappen in staat voldoende inkomen te verwerven zodat duurzame keuzes mogelijk zijn.
  • In welke mate komt duurzaamheid aan bod in de internationale opleidingen van de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen aan de UGent? Welke visie zit er achter deze opleidingen? Prof. Wim Cornelis licht toe.

Contacteer Sari Stoops (Broederlijk Delen)

Vind meer activiteiten: