(05/05/2017) Dierenarts te Rotterdam

Dierenkliniek de Hitsert is een gemengde praktijk in de Hoekse Waard (net onder Rotterdam) waar we met een team van 5 dierenartsen en 5 paraveterinairen hard werken om onze klanten professioneel, vriendelijk en kwalitatief goede zorg te bieden voor hun dieren.  

 

Wegens het zwangerschapsverlof van een collega zijn wij vanaf half juli t/m half januari op zoek naar een geborgd rundveedierenarts met daarnaast de nodige ervaring in de 1ste lijns gezelschapsdiergeneeskunde.

Ben je niet geborgd maar heb je wel al behoorlijk wat ervaring in de gezelschapsdieren/ gemengde praktijk?  Ook dan kun je reageren.

 

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte collega met ervaring die zelfstandig kan werken. Flexibiliteit en samenwerken in teamverband zijn belangrijke eigenschappen. Wij vragen participatie in ons dienstrooster in de avonden en weekenden (1 op 4).

Wij bieden een uitdagende waarneming van 30-32 uur (uren kunnen variëren) in een leuke praktijk met uiteenlopende werkzaamheden.

 

Heb je na het lezen van deze advertentie zin om onze praktijk tijdens dit verlof te versterken. Stuur dan je sollicitatiebrief met je motivatie en CV naar lorarijks@yahoo.com