Onthaaldag

Burgerlijk ingenieur en burgerlijk ingenieur-architect - Campus Boekentoren

Op vrijdag 23 september 2016 organiseert de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur een onthaaldag voor haar nieuwe studenten. Als student van het eerste jaar bachelor in de ingenieurswetenschappen, bachelor in de ingenieurswetenschappen: architectuur en als nieuwe masterstudent ben je dan ook van harte uitgenodigd om aan deze dag deel te nemen. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging bij inschrijving en via e-mail.

Hieronder vind je de programma's:

Bekijk de info van de studentenvereniging VTK.

Industrieel ingenieur - Campus Kortrijk

De faculteit organiseert twee onthaaldagen voor nieuwe studenten industrieel ingenieur - Campus Kortrijk: op woensdag 21 september 2016 kunnen de nieuwe studenten in de bachelor industrieel ingenieur terecht op de campus, op vrijdag 23 september 2016 is het de beurt aan de schakelstudenten.

Meer info vind je op de portaalsite van Campus Kortrijk.

Industrieel ingenieur - Campus Schoonmeersen

Onthaaldag voor nieuwe studenten (1ste bachelor en schakelprogramma’s) van de opleiding industriële wetenschappen, UGent Campus Schoonmeersen

Donderdag 22 september 2016, van 8u30 tot 13u45

Locatie: Campus Schoonmeersen, lokaal GSCHB.0.010

Programma: voorstelling van de sociale dienst UGent, Hermes, BEST en FRIS, trajectbegeleiding, monitoraat en Minerva. Alle studenten leggen ook de Simontest af. Verder kan je die dag je cursussen en boeken afhalen, die je best op voorhand bestelt via deze linkStudentenkring Hermes zorgt voor snacks en animatie.

Inschrijven doe je met je UGent-account die je ontvangt kort na je inschrijving voor de opleiding.

Vergeet niet je studentenkaart en UGent-account mee te brengen op de onthaaldag!