Frank Naert verkozen tot bestuurder van IASIA

(24-11-2016) Professor Frank Naert werd in Chengdu verkozen als bestuurslid van International Association of Schools and Institutes of Administration (IASIA).

Frank Naert werd verkozen voor een periode van drie jaar. Hij is professor en voorzitter van de vakgroep Publieke Governance, Management en Financiën.

IASIA verenigt organisaties en onderzoekers die focussen op de publieke administratie en management.  Via o.a. diverse werk- en studiegroepen, en een jaarlijkse conferentie draagt de vereniging bij aan het belang en ontwikkeling van de publieke administratie.
IASIA maakt deel uit van o.a. IIAS (International Institute of Administrative Sciences) en EGPA (European Group for Public Administration).