Drie handelsingenieurs winnen de Kwinta Master awards

(07-12-2016) Liesbeth de Winne won de Kwinta Master award. Charlotte Muylaert en Jana Standaert ontvingen de Kwinta Master publieksprijs.

Liesbeth, alumnus handelsingenieur, won de prijs met haar thesis "Nieuwe ontwikkelingen op het vak van control charts” (promotor: prof. Dries Goossens).

Kwinta is een informatie- en communicatieplatform voor “kwaliteit via innovatie en talent”, opgezet door het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg. Deze prijs erkent de beste masterproef rond kwaliteitszorg, die tegelijkertijd een pragmatische bijdrage levert tot de praktijk van de organisatie en bedrijfsleven.

Daarnaast hebben Charlotte Muylaert & Jana Standaert (alumni handelsingenieur) met hun onderzoek naar het “Opstellen van een dienstrooster voor het treinpersoneel: focus op individuele preferenties" (promotor prof. Broos Maenhout) de Kwinta Master publieksprijs gewonnen.

Lees hier het volledige artikel op de website van Kwinta.