VOSEKO

voseko-small.jpgVOSEKO is de vereniging voor de alumni van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit Gent. Wij zijn een organisatie met een lange geschiedenis en een frisse kijk op de toekomst.
Wij bieden de mogelijkheid om in contact te blijven met studiegenoten en om contacten te leggen met collega-economisten. Dit doen we met een hele reeks activiteiten, gaande van de organisatie van lezingen en voordrachten tot het minder ernstige werk zoals de jaarlijkse VOSEKO Alumni Party, en initiatieven die erop gericht zijn “We link the economic thinking” waar te maken.
In welke branche je ook werkt en welke functie je ook uitoefent, er zijn collega’s van jou die dagelijks met dezelfde problemen geconfronteerd worden als jij en er zijn onderzoekers die zich bezig houden met de vragen waar jij soms wakker van ligt. Daarom is het belangrijk om in contact te komen met collega’s en toegang te hebben tot kwalitatieve navorming. VOSEKO biedt je hierin een ruime waaier aan mogelijkheden.
De vzw VOSEKO werkt met een Algemene Vergadering, een strategisch gerichte Raad van Bestuur en een operationeel gericht Dagelijks Bestuur.