GIT-info voor nieuwe studenten die – omwille van bijzondere omstandigheden – geen modeltraject kunnen/wensen op te nemen.

Je bent voor het eerst ingeschreven in 1e bachelor van een opleiding aan de faculteit geneeskunde en gezondheidswetenschappen en je kan/wenst nog niet alle vakken van 1e BACHELOR op te nemen

Met andere woorden, je opteert om een kleinere studieomvang op te nemen dan binnen het modeltraject (60SP) en dit op basis van BIJZONDERE OMSTANDIGHEDEN (vb. functiebeperking, topsport, werk, gezin,…)

Je volgt een BACHELOR , maar je moet geen vakken meer opnemen van 1e BACHELOR OF je volgt een SCHAKEL-, VOORBEREIDINGS- of MASTERprogramma.

Je opteert om een kleinere studieomvang op te nemen dan deze zoals voorzien binnen het modeltraject en dit op basis van BIJZONDERE OMSTANDIGHEDEN (vb. functiebeperking, topsport, werk, gezin,…)