Info GIT voor studenten die ingeschreven blijven in dezelfde opleiding als vorig academiejaar

GIT-regels en richtlijnen bij het samenstellen van een GIT

Om je zo goed mogelijk te helpen bij het samenstellen van een GIT en om de logische opbouw van je curriculum zoveel mogelijk te bewaken, heeft de faculteit een aantal GIT-regels en richtlijnen uitgeschreven.

De GIT-regels hebben een bindend karakter, terwijl de richtlijnen een adviserend karakter hebben.

Een curriculum dat niet conform de GIT-regels is samengesteld, wordt niet goedgekeurd door de curriculumcommissie.

Een curriculum dat niet conform de richtlijnen is samengesteld zal desalniettemin toch goedgekeurd worden door de curriculumcommissie. De commissie adviseert je ten sterkste om wel degelijk rekening te houden met deze richtlijnen. Het is jouw verantwoordelijkheid om met deze richtlijnen rekening te houden of niet.

Welke GIT-regels en richtlijnen zijn van toepassing op mijn specifieke situatie?