Business-menu

Van 29 juni tot 13 juli

Maatjesharing met "Bloody Mary" sorbet
***
Bavette van rund met geroosterde zomergroenten, waterkers en krielaardappeltjes met ossenstaart

Van 14 juli tot 22 augustus

Gesloten wegens zomerreces Universiteit Gent

Van 23 augustus tot 30 augustus

Grijze garnalen met gemarineerde kerstomaat, romesco en platte kaas
***
Mals gegaarde lamsnek "Tajine-style"

Van 31 augustus tot 13 september

Flan van geitenkaas met pancetta en sorbet van olijfolie
***
Spaanse saffraanrijst met zeebarbeel en zeevruchten

Van 14 september tot 27 september

Zeeuwse mosseltjes met tartaar van tomaat en wakame
***
Filet van scharrelkip met ratatouille, artisjok en polenta

Van 28 september tot 4 oktober

Zeebarbeel met curry van borlotti-boontjes en andijvie
***
Wilde eend met Luikse salade, ratte-aardappel en vadouvan