Steun Ons

Wil je het Gents Universiteitsmuseum steunen? Dat kan! En we zullen jou daar heel dankbaar voor zijn. Op deze pagina kan je verkennen hoe jij ons kan steunen. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met .

Schenken

Schenken kan via een gift, een testament of via een testament / legaat / duo-legaat. Hoe je dit doet, vind je op de website van de Cel Fondsenwerving van de UGent. Zij handelen jouw gift ook verder af en waken erover dat die terecht komt bij het Gents Universiteitsmuseum.