Eerste doctoraat aan Global Campus voor dr. Jihae Park

Op de foto van links naar rechts: André Theatre (ambassadeur van België in Seoul), dr. Jihae Park, prof. Stephen Depuydt (promotor UGent), prof. Taejun Han (promotor INU, VP of academic affairs van GUGC). (vergrote weergave)

(23-02-2017) Op 17 februari 2017 werd er voor het eerst aan de Global Campus van de UGent in Zuid-Korea een doctoraatstitel behaald; de promotie was voor dr. Jihae Park (vakgroep Biologie).

Dr. Jihae Park promoveerde op het onderzoek ‘Evaluation of the marine macroalga Ulva pertussa, the freshwater Lemna spp. and the higher plant Lactuca sativa as potential phytotoxicity model test organisms’.

Binnen de vakgroep Biologie (faculteit Wetenschappen) behaalde Jihae Park haar doctoraat ook als eerste in het kader van een dubbele opleiding aan de UGent en aan de Incheon National University (INU), en dit onder promotorschap van professor Taejun Han (INU/GUGC) en professor Stephen Depuydt (GUGC/UGent).

Lees meer artikels over: