UGent en Université de Liège lopen 200km voor 200ste verjaardag

(05-05-2017) Naar aanleiding van de 200ste verjaardag van de Universiteit Gent en de Université de Liège (ULg), organiseren studenten van de ULg een estafetteloop van bijna 200 kilometervan Gent naar Luik.

Enkele loopteams van maximum 8 personen zullen in estafettevorm tussen Gent (GUSB) en Luik lopen, waarbij  er om de 10 kilometer mogelijkheid is tot aflossing. Telkens één loper van het team loopt aan de hand van een roadbook naar het volgende tussenpunt waar zijn/haar team wacht voor de aflossing. De teamleden die niet aan het lopen zijn volgen per team in een minibusje.

Aan UGent-zijde neemt een personeelsteam (bestaande uit o.a logistiek beheerder Jeroen Vanden Berghe en decaan Rik Van de Walle) deel, aan Luikse zijde loopt o.a rector Albert Corhay mee.

Praktisch

• Start op zaterdag 6 mei 2017 om 19 uur (verzamelen om 18.30 uur) aan het GUSB, Watersportlaan 3, 9000 Gent.
  • Rector Anne De Paepe geeft het startschot.
  • Aankomst op zondag 7 mei om 12.30 uur aan het sportcentrum van de Université de Liège.

#ugent200

Lees meer artikels over: