Lady Linn, Jef Neve, Sioen en Big Band ‘t Mouvement sluiten Iedereen UGent! af met knallende slotshow

Copyright foto's: Rob Walbers, Nick Proot en Lalo Gonzalez (vergrote weergave)

Copyright foto's: Rob Walbers, Nick Proot en Lalo Gonzalez

(13-09-2017) De line-up van de slotshow van Iedereen UGent! op zondag 8 oktober is bekend.

Pascale Platel en ‘Homo Turisticus’ Jan Matthys verwelkomen de bekende Gentse artiesten Lady Linn, Jef Neve, Sioen en Big Band 't Mouvement op het podium op het studentenplein (tussen het Ufo en De Brug). Het wordt een swingende slotshow met een knipoog naar de 200-jarige geschiedenis van de UGent, een feestelijk begin van de volgende 200 jaar!

Op zondag 8 oktober 2017 viert de UGent de hele dag haar 200ste verjaardag met iedereen die erbij wil zijn. Iedereen wordt UGent, tijdens een gratis en bruisend stadsfestival vol beleving, ontdekking en feest, voor jong en oud.

Lees meer artikels over: