Sluit je aan bij ons UGent-alumninetwerk

(04-07-2017) Dit jaar worden circa 4.500 studenten geproclameerd aan de UGent. We nodigen de pas afgestudeerden graag uit om aan te sluiten bij ons alumninetwerk!

De UGent behoudt graag een sterke band met haar alumni. Zo sluiten alle oud-studenten die zich op de alumnidatabank registreren automatisch aan bij het alumninetwerk van de UGent. Ze worden uitgenodigd op activiteiten en evenementen die de universiteit organiseert en ondersteunt.

Registreer je via www.UGent.be/alumnidatabank

Via de alumnidatabank kan je ook contact houden met andere alumni, en een lidmaatschap aanvragen bij jouw opleidingsgebonden, facultaire alumnivereniging. Indien er nog geen facultaire vereniging bestaat voor jouw opleiding, kan je het lidmaatschap aanvragen bij de centrale alumniwerking (UGent Alumni).

Aan dit lidmaatschap zijn tal van voordelen verbonden, zoals de alumnikaart waarmee je onder andere kortingen krijgt in het GUSB, de universitaire resto’s en de UGent-shop, maar ook bij diverse externe partners.

Flyer alumni

Vragen?

Heb je nog vragen? Contacteer ons per e-mail via alumni@UGent.be of tel. 09 264 82 77.