Bezoek aan Centrum Ronde van Vlaanderen

(10-03-2017) Op 6 april zijn de UGent-alumni te gast in het Centrum Ronde van Vlaanderen voor een rondleiding, in aanwezigheid van wielerkampioen Johan Museeuw.

Het Centrum Ronde van Vlaanderen (CRVV) is een uniek bezoekers- en belevingscentrum in Oudenaarde. Het gaat op zoek gaat naar de ziel en de heroïek van de Ronde van Vlaanderen, één van de grootste en belangrijkste wielerwedstrijden ter wereld.

Wist u trouwens dat Geert Joris, directeur van het Centrum, en Wim Van Herreweghe, verantwoordelijke organisatie Flanders Classics, beiden UGent-alumni zijn? Ze zullen er op 6 april ook bij zijn - net als wielerkampioen Johan Museeuw.

Geniet van een unieke rondleiding in het museum en een heerlijke receptie achteraf.

In het maartnummer van ons community magazine Durf Denken kan u overigens het interview nalezen met Wim Van Herreweghe. We willen u deze opvallende quote alvast niet onthouden: “Tijdens mijn opleiding aan de UGent werd hard gehamerd op het belang van attitude en ethiek in de sport. Dat heb ik altijd goed in het achterhoofd gehouden. Neem nu de Ronde van Vlaanderen: aanpassen mag en moet ook als je relevant wil blijven, maar je mag nooit de ziel van de wedstrijd verloochenen.” Lees verder via www.UGent.be/durfdenkenmagazine.

Meer info en inschrijven via www.UGent.be/alumniactiviteiten.