Gent daagt studenten uit in Game of Ghenteneers

(29-09-2016) Het Gentse stadsbestuur heet alle studenten welkom in Gent en lanceert meteen ook Game of Ghenteneers in de buurt van de Coupure. De inzet? Strafste Studentenbuurt van het Jaar worden.

Wat is Game of Ghenteneers?

Welkom in Gent, de grootste studentenstad van het land! Met een leuke videoboodschap trappen burgemeester Daniël Termont en schepen van onderwijs Elke Decruynaerede het academiejaar op gang. Homo Turisticus Jan Matthys voegt er meteen een geweldige uitdaging aan toe: de wijkwedstrijd Game of Ghenteneers.

In dit fantastische spel gaan (kot)studenten en inwoners samenwerken in de strijd voor de titel van Strafste Studentenbuurt van het Jaar.

De inzet is een wisselbeker waarbij op termijn alle zes studentenbuurten aan meedoen. Coupure Links en Coupure Rechts mogen dit jaar de spits afbijten. Beide wijken krijgen drie uitdagingen voorgeschoteld.

De eerste uitdaging

De spelregels

• Dé belangrijkste regel van Game of Ghenteneers is samenwerken met studenten én buurtbewoners.
  • Je kan voor elke uitdaging punten verdienen. Zo zorg je dat jouw wijk wint.

Supporter mee

Woon je niet in de buurt van de Coupure? Geen nood, je kan het spel ook volgen via de website van GOG, Facebook, Twitter en Instagram met de #GOGCL of #GOGCR

Lees meer artikels over: