Gezocht: gastgezinnen op vrijdag 4 augustus 2017

(30-05-2017) Dit jaar organiseert het UCT de tweede editie van de Taalunie Zomercursus Nederlands – taal, cultuur en beroep, waarvoor studenten Neerlandistiek uit het buitenland twee weken lang naar België komen.

Tijdens deze cursus organiseren we een avond bij gastgezinnen om de studenten bij een Vlaamse maaltijd onze cultuur van binnenuit te leren kennen. We zoeken nog een aantal Nederlandstalige gastgezinnen uit de buurt van Gent die op 4 augustus 2 of 3 studenten Neerlandistiek thuis willen uitnodigen voor een avondmaal en een gezellige babbel. Deze traditie bestaat al sinds een vorige generatie van de zomercursus en heeft ons geleerd dat dit steeds een onvergetelijke ervaring wordt, zowel voor de studenten als voor de gastgezinnen.

Tot 30 juni kan je registreren om hieraan deel te nemen. Bij een teveel aan deelnemers leggen we een reservelijst aan voor een volgende editie.