In 10 weken topfit met een gratis personal trainer

(20-09-2017) Wil jij dit academiejaar een gratis persoonlijke trainer om je sportieve doelstellingen te bereiken? Stel je dan snel kandidaat!

Tien laatstejaarsstudenten van de vakgroep Bewegings- en Sportwetenschappen doen dit jaar hun stage Personal Training. Ze staan klaar om jouw conditie te verbeteren, voedingsadvies te geven of rugklachten te verminderen,…

Wat zijn de voorwaarden om te trainen met een personal trainer?

• Je bent student aan de UGent
  • Je bent bereid om dinsdag 14 november 2017 of dinsdag 6 maart 2018 overdag enkele uren vrij te houden om te trainen (andere data worden met de student zelf afgesproken)
  • Je bent bereid om achteraf een evaluatie in te vullen over jouw trainer

Hoe stel je jezelf kandidaat?

• Mail tot 9 oktober 2017 naar
  • Gebruik als onderwerp van je e-mail “ik wil mijn eigen personal trainer”
  • Vermeld je volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer, studierichting en of je al dan niet kotstudent bent.

Na 9 oktober 2017 worden de geselecteerde studenten gecontacteerd met concrete afspraken.