Verhoog je slaagkansen met een mentor

(04-10-2016) Ben je nieuw aan de UGent? Doe dan een beroep op de ervaring van een oudere medestudent die je wegwijs maakt aan de faculteit, je tips geeft over studieplanning en examens. Schrijf nu in voor een van de infosessies op 6 of 11 oktober.

Van wie kan je beter leren hoe het leven aan de UGent eruitziet dan van een medestudent? Mentoren zijn ouderejaarsstudenten die hun ervaring met jou willen delen. Jouw mentor geeft je gratis begeleiding in het kader van een keuzevak en is daarom een volledig academiejaar ter beschikking.

Hij of zij maakt je wegwijs aan de UGent, geeft praktische tips rond studieplanning en examens, biedt ondersteuning bij het verwerken van de leerstof en geeft regelmatig feedback. Kortom, met een mentor kom je verder!

Wil je graag een mentor aanvragen? Schrijf je nu in voor onderstaande infosessie:
  • Dinsdag 11 oktober van 19 tot 20 uur, auditorium D, Blandijnberg 2, Gent. Schrijf je in

Infosessie gemist? Mail naar e of bel 0472 992 881