Zaterdag 28 januari: Alumni Nieuwjaarsevent - UGent 20.0

(06-01-2017) Dit jaar viert de UGent haar 200ste verjaardag. We zetten dit jubileumjaar feestelijk in tijdens het Alumni Nieuwjaarsevent op 28 januari 2017.

Het jubileumjaar 2017 werd de voorbije maanden grondig voorbereid en straks gaan tal van activiteiten van start. Ook in het stadsbeeld wordt deze speciale verjaardag van de UGent steeds zichtbaarder.

In het kader hiervan zullen wij voor het Alumni Nieuwjaarsevent wandelen langs enkele historische gebouwen en plaatsen in Gent die voor de universiteit en haar rijke geschiedenis een grote rol hebben gespeeld.

Voor deze gegidste wandeling zijn er twee sessies voorzien, van 9.30 t.e.m. 11 uur en van 12.30 t.e.m. 14 uur. De deelnemers genieten van de wandeling in kleine groepjes.

De nieuwjaarsreceptie vindt gezamenlijk plaats om 11 uur in de Aula.

Praktische informatie

Bekijk alle praktische info en inschrijvingsmodaliteiten via www.UGent.be/alumniactiviteiten.

Meer info over 200 jaar UGent via www.UGent.be/200.