Word mentor van een eerstejaarsstudent via het keuzevak Coaching en diversiteit

(30-09-2016) Wil je mentor worden van een nieuwe student die je doorheen het eerste jaar loodst? Schrijf dan in voor het keuzevak Coaching en Diversiteit, dat je 3 studiepunten oplevert.

Waarom kiezen voor dit vak?

Wie kiest voor het vak Coaching en Diversiteit combineert theorie met maatschappelijk engagement. Je wordt een academiejaar lang de mentor van een eerstejaarsstudent uit een specifieke doelgroep (studenten met een andere moedertaal, met een functiebeperking, met een TSO- of BSO-vooropleiding, met extreme faalangst…). Je maakt de nieuwe student wegwijs aan de UGent, biedt steun bij het verwerken van de leerstof en bent een luisterend oor.

Interesse?

Heb je al 60 studiepunten verworven? Dan kan je mentor worden (met uitzondering voor studenten van de fac. Diergengeeskunde).
Schrijf je nu in voor het infomoment van 5 oktober 2016 van 19 tot 20 uur, Aud. C, Blandijnberg 2, Gent via www.UGent.be/coachingendiversiteit.

Infosessie gemist?

Contacteer of 0472 992 881