Online voorinschrijving open voor nieuwe studenten

(23-06-2017) Nieuwe studenten kunnen zich aan de UGent online voorinschrijven en zo tijd winnen bij hun definitieve inschrijving.

De voorinschrijving verloopt via prospect.UGent.be en kan je gemakkelijk van thuis uit doen. Om daarna definitief in te schrijven word je nog kort aan de UGent verwacht tijdens de inschrijvingsperiode die op maandag 3 juli 2017 van start gaat.

Praktisch

• Indien je kiest voor een opleiding in Gent, gebeurt de inschrijving in het Universiteitsforum (Ufo). Wil je een opleiding van de UGent in Kortrijk volgen, dan kan je terecht op de campus Kortrijk zelf.
  • Op http://www.ugent.be/student/nl/administratie/inschrijven/definitieve-inschrijving.htm staat waar en wanneer je kan langskomen om in te schrijven (inclusief een indicatie van rustige en drukke dagen) en wat je moet meebrengen. We hopen van harte je binnenkort aan de UGent te mogen verwelkomen!
  • Nice to know: wie zich komt inschrijven aan de UGent in het Ufo ontvangt een voucher om een unieke '200 jaar UGent' hooded sweater aan te kopen aan een kortingprijs van 29,95 euro (normale prijs 39,95 euro).