Tweede prijs in wedstrijd 'Beste zakelijke vertaling van Nederland' voor Isabelle Bambust

(08-06-2017) Op 2 juni 2017 ontving assistent Isabelle Bambust van de vakgroep Metajuridica, Privaat- en Ondernemingsrecht de tweede prijs in de wedstrijd 'Beste zakelijke vertaling van Nederland'.

Deze onderscheiding werd uitgereikt door Teamwork en de ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen ter gelegenheid van het Nationaal Vertaalcongres 2017.

Isabelle Bambust is verbonden aan de faculteit Recht en Criminologie van de Universiteit Gent. Ze verricht er onderzoek rond taal en recht. Met een juridische vertaling Engels-Frans wint ze de tweede prijs in de wedstrijd 'Beste zakelijke vertaling van Nederland'. De oorspronkelijke Engelse tekst was van de hand van professor Jinske Verhellen (Internationaal Privaatrecht).

Lees meer artikels over: