Special Award Live Action voor imagofilm UGent op Belgian Corporate Video Festival

(02-06-2017) Op 1 juni werd 'A knowledge love story', de imagofilm van de UGent, onderscheiden met de Special Award Live Action op het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

De jury prees de sfeer en emotie in de imagofilm en vond het een mooie weerspiegeling van ‘het leven zoals het is aan de UGent’.

Corporate film en imagofilm

In het kader van haar feestjaar '200 jaar Universiteit Gent' lanceerde de UGent een nieuwe corporate film én een imagofilm. En deze worden duidelijk gesmaakt door het grote publiek!

Met de Special Award van het Belgian Corporate Video Festival vallen de UGent-films nu al voor de vijfde keer in de prijzen. Eerder kreeg de imagofilm van de UGent al de gouden award in de categorie Education: College and University op het World Media Festival in Hamburg; de corporate film ‘Ghent University yesterday, today and tomorrow’ kaapte de zilveren award weg in de categorie Public Relations: Company Philosophy and Portrait. Ook een Grand Prix wist de imagofilm in Hamburg in de wacht te slepen. En op het New York Festival for World’s Best TV & Films haalde de imagofilm van de UGent dan weer een 'bronze world medal' .

A knowledge love story