Stem het Duurzaamheidskantoor naar de ‘Grote Prijs Toekomstige Generaties’

(14-10-2016) Het Duurzaamheidskantoor van de UGent is verkozen tot finalist van de ‘Grote Prijs Toekomstige Generaties’. Stem op het Duurzaamheidskantoor en help hen aan de publiekprijs!

De Stichting voor Toekomstige Generaties beloont met de “Grote Prijs Toekomstige Generaties” initiatieven die succesvol de principes van duurzaamheid integreren in hun dagelijkse werking.

Het Duurzaamheidskantoor van de UGent – een initiatief waarbij zowel geëngageerde studenten en personeelsleden zich samen inzetten voor een duurzame universiteit - is één van de 12 genomineerde projecten.

Op 16 november maakt de jury de laureaat bekend én wordt de publieksprijs uitgereikt. En voor die laatste prijs heeft het Duurzaamheidskantoor jouw stem nodig.