Groot rectordebat op 30 maart in het Ufo

(29-03-2017) Vandaag houden de twee kandidaat-duo's voor rector en vicerector van de UGent een debat op het scherp van de snee. Of je nu twijfelt op wie je gaat stemmen of niet: wees er om 20 uur zeker bij in het Ufo!

Binnenkort zijn het rectorverkiezingen en voor de eerste keer kan de hele universiteit meestemmen. Nu de kandidaten voor rector en vicerector bekend zijn, is het hoog tijd om ze eens aan de tand te voelen over hun standpunten. De Gentse Studentenraad, de AAP- en ATP-geledingen en Schamper bundelden hun krachten en organiseren op donderdag 30 maart het Rectordebat, waar de duo's allerlei uiteenlopende vragen voorgeschoteld zullen krijgen. Natuurlijk is er ook tijd voorzien voor vragen uit het publiek.

De kandidaat-duo's zijn:

• Rik Van de Walle (rector) & Mieke Van Herreweghe (vicerector)
  • Guido Van Huylenbroeck (rector) & Sarah De Saeger (vicerector)

Moderator van dienst is Jelle Heyvaert, oud-voorzitter van de Gentse Studentenraad.

Praktisch

Afspraak op 30 maart, van 20 tot 22:30 uur in het Ufo (Sint-Pietersnieuwstraat 33).