Winterconcerten door de universitaire muziekensembles

(28-11-2016) Nu de winter op kousenvoeten nadert, kan je weer uitkijken naar de warme eindejaarsconcerten van onze universitaire ensembles.

Gents Universitair Symfonisch orkest (GUSO)

Het Gents Universitair Symfonisch Orkest vierde vorig jaar haar tiende verjaardag en is klaar om opnieuw hoge toppen te scheren. Het orkest waagt zich aan een klepper van jewelste: de vijfde symfonie van Gustav Mahler.

• 2 december 2016, 20:00: Christus Koningkerk, Gent
  • 6 december 2016, 20:00: Muziekcentrum De Bijloke, Gent
  • Tickets: beide concerten zijn uitverkocht!

Gents Universitair Koor (GUK)

Dit semester gaat het GUK met het Sacred Concert van Duke Ellington resoluut voor het jazzy repertoire. Spirituals, swingend werk van Rodgers en sfeervolle klanken van Gjeilo staan garant voor een gezellige en amusante avond.

• 7 december 2016, 20:00: Miry concertzaal, Gent
  • 8 december 2016, 20:00: Miry concertzaal, Gent
  • Tickets: website GUK

Gents Universitair Harmonie Orkest (GUHO)