Word mentor van een nieuwe student via het keuzevak 'Coaching en diversiteit'

(21-04-2017) Overweeg je om het keuzevak ‘Coaching en diversiteit’ te volgen? Noteer dan zeker de infosessie op 2 mei 2017 om 19 uur in je agenda.

Voor wie is het keuzevak 'Coaching en diversiteit'?

• Ben je een ouderejaarsstudent?
    • Zal je bij aanvang van het academiejaar 2017-2018 60 studiepunten verzameld hebben?
    • Heb je belangstelling voor maatschappelijk engagement?
    • Schuilt er een coach in jou?

Kom dan naar de infosessie op dinsdag 2 mei 2017 van 19 tot 20uur.
Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, Blandijnberg 2, lokaal 100.035 (makkelijk te bereiken via zij-ingang via Sint-Hubertusstraat)
Schrijf je hier in

Waarom kiezen voor het keuzevak ‘Coaching en diversiteit’ (3 SP)?

• Je combineert theorie met een maatschappelijk engagement
  • Het keuzevak telt voor 3 studiepunten
  • Je leert bij over begrippen zoals zoals ‘coaching’, ‘diversiteit’, ‘interculturele communicatie’ en ‘disability awareness
  • Je gaat meteen aan de slag in de praktijk. Een academiejaar lang ben je de mentor van een eerstejaarsstudent uit een specifieke doelgroep (studenten met een andere moedertaal, met een leerstoornis, een student die als eerste in de familie hoger onderwijs volgt of met een BSO-, TSO-, KSO-vooropleiding).
  • Je ondersteunt een nieuwe student tijdens zijn of haar eerste jaar aan de universiteit.