International Days op 24 en 25 oktober 2016

(19-10-2016) Tijdens de International Days kom je alles te weten over een buitenlandse ervaring tijdens of na je studies. Exploreer de mogelijkheden. Want er is meer dan op Erasmus gaan.

De International Days informeren alle studenten en recent afgestudeerde alumni over een verblijf in het buitenland.

Op 24 en 25 oktober 2016 passeert een waaier aan opties de revue via infosessies, infostands en informele gesprekken met ervaringsdeskundigen.

Het programma bestaat uit twee delen. Klik op de dag van jouw keuze voor meer info of om in te schrijven.

• Maandag 24 oktober van 15 tot 20 uur | wat zijn de internationaliseringsmogelijkheden tijdens de studies?
    Maak voor het eerst kennis met je buitenlandse opties tijdens een oriënteringssessie of bereid je concreet voor op je internationale ervaring tijdens de verdiepingssessies.
    Waar: Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent
  • Dinsdag 25 oktober van 15 tot 20 uur | Wat zijn de mogelijkheden in het buitenland na de studies?
    Of je nu kiest voor studies, stage of werk, voor elk van deze opties worden een aantal mogelijkheden toegelicht.
    Waar: Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent

Facultaire infosessies

De International Days zijn een eerste algemene kennismaking met de brede waaier aan buitenlandse opties. Heb je al gekozen voor een buitenlandse ervaring tijdens de studies en kom je volgend academiejaar in aanmerking, neem dan zeker ook deel aan de facultaire infosessies waarbij dieper wordt ingegaan op de mogelijke bestemmingen, de specifieke facultaire aanvraagprocedure …