Persuitnodiging: vakgroep Kleine Huisdieren opent bijgebouw

(19-05-2016) De voorbije jaren groeide de vakgroep Kleine Huisdieren sterk. Daarom werd het gebouw grondig gereorganiseerd en uitgebreid. Het resultaat stellen we op 23 mei aan u voor. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Laurent zal de plechtigheid bijwonen.

De vakgroep kreeg onder meer een nieuwe voorbereidingsruimte, twee operatiekwartieren, een recoveryruimte en een sterilisatieruimte. Door de nieuwbouw en de reorganisatie van de bestaande lokalen zijn steriele ruimtes beter af te bakenen van de rest van de kliniek, wat de hygiëne ten goede komt. Bovendien zorgt de extra ruimte voor een aangename en praktische werkomgeving, die ook uitstekend geschikt is voor de opleiding van studenten.
Daarnaast zijn er extra kantoren gebouwd, en een nieuwe unit voor honden en katten.

• Verwelkoming door professor Anne De Paepe, rector van de Universiteit Gent
  • Toespraak door de heer Johan Van den Driessche, architect-zaakvoerder Abscis Architecten
  • Toespraak door professor Luc Van Ham, voorzitter van de vakgroep Kleine Huisdieren
  • Toespraak door professor Frank Gasthuys, decaan van de faculteit Diergeneeskunde
  • Rondleiding

Praktisch

Maandag 23 mei 2016 om 17.30 uur bij de faculteit Diergeneeskunde, Salisburylaan 133, 9820 Merelbeke.

Stephanie Lenoir
Persverantwoordelijke UGent