Proteolysis and protein oxidation in dry fermented sausages.

Promovendus/a
Alberto Berardo
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Dierlijke Productie
Academische graad
Doctor in de toegepaste biologische wetenschappen
Taal proefschrift
en
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (BW13)-Prof. dr. ir. Frédéric Leroy (VUB Research Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology (IMDO))
Examencommissie
Prof. dr. ir. Wim Soetaert (Voorzitter) (BW06)-Prof. dr. ir. Bruno De Meulenaer (Secretaris) (BW07)-Prof. dr. ir. Katleen Raes (BW16)-Prof. dr. ir. Ilse Fraeye (KULeuven)-Dr. Mario Estévez (University of Extremadura, Spain)

Praktisch

Wanneer
Woensdag 20 september 2017, 18:00
Waar
A0.030 (A20), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent