Sarton medaille voor prof. dr. Dany Nobus

Dany Nobus (vergrote weergave)

Dany Nobus

(13-02-2017) Op voordracht van de Vakgroep Psychoanalyse en Raadplegingspsychologie wordt een Sarton Medaille uitgereikt aan prof. dr. Dany Nobus.

Prof. Dr. Dany Nobus ((Brunel University London, GB) krijgt deze medaille als erkenning voor zijn geschiedkundig relevant werk binnen het vakgebied van de psychoanalyse en de klinische psychologie.

Naar aanleiding van de uitreiking van deze Sarton Medaille geeft prof. dr. Dany Nobus op donderdag 27 april 2017 om 16:00u een lezing met als titel "Freud Unbound: The Shaping of Psychoanalysis by the Great War". De lezing gaat door in Auditorium 4 van de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen (H. Dunantlaan 2, 9000 Gent).

Na afloop biedt de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen een receptie aan. De toegang is vrij, doch gelieve uw aanwezigheid te registeren.