Studenten zonder vakken van 1e bachelor (incl. schakel-en voorbereidingsstudenten)

Ja, indien je nog plaats hebt in je curriculum. Maw: als je nog niet alle SP van je maximum aantal SP hebt opgenomen. Hoeveel je mag opnemen, kan je hier berekenen.

Indien je nog plaats hebt, stuur je een mailtje naar curriculum.PP@UGent.be waarin je de volgende gegevens vermeld: je naam, je studentennummer, je studierichting en de vakken die je wenst toe te voegen.

Dit doe je ten laatste op:

• 14 november voor de vakken van het eerste semester.

LET OP: Indien je je curriculum nog niet hebt voorgelegd ter goedkeuring in Oasis (maw: het staat nog in ‘ontwerp’), kan je het zelf nog aanpassen.

• 28 februari voor de vakken van het tweede semester en jaarvakken.

LET OP: heb je een bindende voorwaarde? Dan wordt deze berekend op je totaal aantal opgenomen studiepunten. Meer SP opnemen = voor meer SP slagen. Meer weten? Lees alles na over de bindende voorwaarde of neem hier een kijkje.