GIT-sessies academiejaar 2016-2017

Wat?

Tijdens een GIT-sessie krijg je informatie over de GIT-reglementering. Nadien is er mogelijkheid om in de pc-klas je curriculum samen te stellen met hulp van medewerkers van de FDO of kan je je vragen voorleggen aan de trajectbegeleiders.

Deze sessies zijn niet verplicht, maar wel noodzakelijk om nadien een afspraak met de trajectbegeleidster te maken om begeleid je GIT op te stellen.

Wanneer?

De GIT-sessies worden georganiseerd na de bekendmaking van de punten.
Er is een sessie op:

  • vrijdag 16/9 om 10u, Auditorium 1
  • maandag 19/9 om 12u30, Auditorium 1
  • dinsdag 27/9 om 12u, Auditorium 4
  • donderdag 29/9 om 13u, leslokaal 1C

Deelnemen?

Inschrijven is niet nodig. Je komt naar de sessie die best voor jou past.
Lees je wel op voorhand reeds zo goed mogelijk in in de procedure, regels en voorwaarden voor een GIT.

Bereid je voor

Regel je herinschrijving

Indien je wenst je curriculum onder begeleiding samen te stellen, dan is het handig als je al heringeschreven bent (via Oasis, herinschrijven). Studenten die voor het eerst vakken van Ba3 willen volgen in combinatie met vakken van Ba1 of Ba2 moeten inschrijven in de afstudeerrichting, niet meer in het gemeenschappelijk gedeelte. Het kan uiteraard ook zijn dat je twijfelt, dan is het beter te wachten tot je de uiteenzetting over de reglementering hebt gehoord.

Bereken je studierendement

Bachelorstudenten vinden op Minerva > infosite monitoraat > documenten > GIT-sessies 2016-17 > voorbereiding  per opleiding/afstudeerrichting een document met een overzicht van de vakken. Daarop kan je aanduiden voor welke vakken je het afgelopen jaar slaagde en zien welke vakken je nog moet doen per semester. Onderaan kan je ook je studierendement berekenen, zodat je weet hoeveel studiepunten je in 2016-2017 mag opnemen.

Studenten uit schakel- en voorbereidingsprogramma's en masterstudenten kunnen een overzicht van hun vakken vinden in de studiegids (http://studiegids.ugent.be/2016/NL/FACULTY/H/)

Contact

Facultaire Dienst Onderwijsondersteuning (FDO)
trajectbegeleiding.PP@UGent.be