Lezing | Michal Krumer-Nevo: Armoede-georiënteerd sociaal werk: een paradigma voor sociaal werkpraktijken in situaties van armoede

06-10-2016 van 10:00 tot 12:00
Waar
Leszaal 2B, Faculteit Psychologie & Pedagogische Wetenschappen, Henri Dunantlaan 2, 9000 Gent
Voeg toe aan agenda

2016-10-06-michal-krumer Dr. Michal Krumer-Nevo is Professor in Sociaal Werk, verbonden aan het Spitzer Department of Social Work, en hoofd van het Israeli Center for Qualitative Research of People and Societies, Ben-Gurion University of the Negev, in Israel. Ze heeft gepubliceerd over kritische sociaal werkbenaderingen van armoede en kwalitatieve onderzoeksbenaderingen in een diversiteit van boeken, hoofdstukken en artikels in internationale tijdschriften.

Deze lezing is gratis en gaat door in het Engels.

Lezingenreeks: Verwikkeling, vertwijfeling, verwondering: discussies over sociaal werk

Inschrijven | Meer info | Presentatie (volgt na de lezing)