Prof. Lieven De Marez ontving de UGent Minerva Award

(22-12-2016) Op 21 december 2016 ontving Prof. dr. Lieven De Marez de UGent Minerva Award voor onderwijs.

Prof. dr. Lieven De Marez werd genomineerd omwille van de manier waarop hij zowel lopend onderzoek als lessen uit het werkveld bij zijn onderwijs betrekt. Hij oogst grote bijval bij de studenten voor zijn ‘innovation challenges’ en voor de vele vermaarde gastsprekers die hij uitnodigt.

Sinds 2011 reikt de Universiteit Gent jaarlijks onderscheidingen uit om het kwaliteitsstreven en de blijvende inzet van al haar medewerkers te belonen en te stimuleren: de Minervaonderscheiding voor onderwijs, de Prometheusonderscheiding voor onderzoek en de Hermesonderscheiding voor maatschappelijke en wetenschappelijke dienstverlening.

UGent Minerva Award for Prof. dr. Lieven De Marez