Vacature: assistent binnen leerlijn communicatiemanagement

(12-05-2017) We zijn op zoek naar een assistent binnen de leerlijn communicatiemanagement.

Solliciteren tot 07/12/2017 23:59 CEST
  Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen

Vakgroep PS01 - Communicatiewetenschappen

AAP tijdelijke aanstelling - 100%
  1 positie(s)

JOUW OPDRACHT

• Je besteedt minimum 50% van je opdracht aan wetenschappelijk onderzoek in  het kader van de voorbereiding van een doctoraatsproefschrift.
  • Je levert bijstand bij het (Nederlandstalig) onderwijs van de vakgroep in de leerlijn Communicatiemanagement.
  • Je werkt mee aan de interne en externe dienstverlening van de vakgroep.

JOUW PROFIEL

• Je bent houder van een diploma van master in de Communicatiewetenschappen of gelijkgesteld diploma. Aan de diplomavoorwaarden moet voldaan zijn op datum van aanstelling.
  • Je hebt interesse in wetenschappelijke en/of projectmatig onderzoek en dienstverlening.
  • Onderwijservaring en deelname aan nascholing, conferenties etc. strekt tot aanbeveling.
  • Je beschikt over didactische en communicatieve kwaliteiten.
  • Expertise in experimenteel onderzoek en bijhorende analysetechnieken strekt tot aanbeveling.
  • Wetenschappelijk schrijfvaardigheden in het Engels sterkt tot aanbeveling.

ONS AANBOD

• Wij bieden je een aanstelling voor een termijn van twee jaar. Deze aanstelling kan tweemaal  worden hernieuwd voor twee jaar mits gunstige evaluatie van de voorbije termijn. Opgelet: Indien je reeds aangesteld was als assistent of doctoraatsbursaal aan een universiteit in de Vlaamse Gemeenschap, wordt dit in mindering gebracht van de maximale aanstellingsduur die volgens de Codex Hoger Onderwijs maximaal 6 jaar bedraagt.
  • De indiensttreding kan ten vroegste vanaf 1 oktober 2017.
  • De verloning gebeurt volgens barema AAP3. Meer informatie hierover vind je op onze website.
  • Verder kan elk UGent-personeelslid rekenen op een aantal voordelen, zoals een breed opleidings- en vormingsaanbod, 38 dagen vakantieverlof, een fietsvergoeding, ecocheques enz. Een volledig overzicht van onze personeelsvoordelen, kan je vinden op onze website.

INTERESSE?

Solliciteer online via het Vacatureformulier vóór de uiterste inschrijvingsdatum (zie bovenaan) en voeg volgende documenten toe:

• je sollicitatiebrief
  • je cv, inclusief een overzicht van de behaalde studieresultaten (samengevoegd in 1 bestand van maximum 5 MB)
  • een kopie van het vereiste diploma (indien reeds in jouw bezit)
  • enkel indien je je diploma buiten de Europese Unie behaalde: een gelijkwaardigheidsattest van NARIC (indien reeds in jouw bezit)

We aanvaarden geen sollicitaties die per e-mail worden doorgestuurd of sollicitaties waarbij (een van) bovenstaande documenten ontbreken.

De UGent voert een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt dan ook iedereen aan om te solliciteren.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie in verband met deze vacature kan je contact opnemen met Prof. Liselot Hudders (Liselot.Hudders@Ugent.be, +32 09/264 91 89).