Document acties

Master na master

Master of Conflict and Development

Studenten die de Master of Conflict and Development met succes hebben gevolgd kunnen concrete problemen rond conflict en ontwikkeling in de Derde Wereld wetenschappelijk en interdisciplinair analyseren en meewerken aan praktische oplossingen. De opleiding vormt diegenen die binnen nationale of internationale organisaties in de praktijk met de problematiek van Conflict and Development (zullen) worden geconfronteerd, evenals zij die zich op dit vlak onderzoeksmatig willen verdiepen.

Doelstelling, toelatingsvoorwaarden en voorkennis

Lessenrooster Master of Conflict and Development

Praktische informatie

Voor de nieuwe studenten van de Master na Master Conflict & Development wordt een infosessie georganiseerd. Deze gaat door op vrijdag 18 september 2015, in auditorium D, Universiteitstraat 2 van 9u tot 11u30. Inschrijven is niet nodig. Zowel de vakken als allerlei praktische afspraken komen aan bod.

Voor meer info m.b.t. de Master na Master Conflict & Development, kan je terecht bij Sigrid.Vertommen@UGent.be (assistent) , Tomas.VanAcker@UGent.be (assistent) , Koen.Vanrumste@UGent.be (administratief personeel) en Mieke.Wallays@UGent.be (administratief personeel)