Document acties

Master na master

Master of Conflict and Development

Studenten die de Master of Conflict and Development met succes hebben gevolgd kunnen concrete problemen rond conflict en ontwikkeling in de Derde Wereld wetenschappelijk en interdisciplinair analyseren en meewerken aan praktische oplossingen. De opleiding vormt diegenen die binnen nationale of internationale organisaties in de praktijk met de problematiek van Conflict and Development (zullen) worden geconfronteerd, evenals zij die zich op dit vlak onderzoeksmatig willen verdiepen.

Doelstelling, toelatingsvoorwaarden en voorkennis

Lessenrooster Master of Conflict and Development

Praktische informatie

In de eerste week van het academiejaar (doorgaans eind september) wordt een infonamiddag georganiseerd voor studenten met interesse in het volgen van de Master na Master in Conflict & Development. Als hiervoor een uitnodiging wil ontvangen, stuur dan aub een email naar Koen.Vanrumste@UGent.be