GIT

Let op: studenten in een bachelorprogramma komen pas in aanmerking voor een GIT als ze voor minstens 30 studiepunten van het 1ste jaar Bachelor geslaagd zijn!

Zodra de resultaten van de tweede zittijd bekend zijn (donderdag 14 september 2017) kunnen studenten herinschrijven en hun curriculumvoorstel voor academiejaar 2017-2018 indienen in Oasis. De deadline voor het indienen van een GIT is 15 oktober 2017. Wie in eerste zittijd voor alles geslaagd is kan nu al online herinschrijven.

 

 

GIT-sessies voor studenten 1ste bachelor en hogerejaarsstudenten

 

Als je na de tweede zittijd niet voor alles geslaagd bent of je volgt een geïndividualiseerd traject (GIT) en je kan niet goed uit aan de GIT-regels, kom dan naar één van de GIT-sessies! Hier worden jullie begeleid door het Monitoraat om je curriculum samen te stellen in één van de PC-lokalen. Deze sessies vinden plaats in september. We houden jullie op de hoogte van verdere details!

1e Bachelorstudenten die voor het eerst een (combi-)GIT aanvragen zijn verplicht naar een GIT-sessie te komen.
Voor hogerejaarsstudenten is dit vrijblijvend. Zij kunnen hun GIT-voorstel ook zelf online indienen.

  • Geef je GIT-voorstel in door je curriculum te bewerken in OASIS (http://oasis.ugent.be). Zorg ervoor dat je alle vakken correct toevoegt rekening houdend met de GIT-regels.
  • Als je je curriculum in voorstel plaatst, noteer bij reden/motivering ‘aanvraag GIT’ of ‘aanvraag combi-GIT’, afhankelijk van jouw situatie. Mocht je bijkomende vragen of opmerkingen hebben kan je deze hier meteen ook meegeven.
  • De trajectbegeleider bekijkt je voorstel in OASIS, en voorziet dit, indien nodig, van commentaar, of nodigt je uit voor een gesprek in het geval van problemen of onjuistheden. Leef de GIT-regels dus strikt na, zo niet wordt je voorstel afgekeurd!
  • Indien je curriculum positief werd geadviseerd, volgt de goedkeuring door de FSA van de faculteit.