Programma van het Tijgerfeest op 13 mei is volledig ingevuld

(20-02-2017) Het Tijgerfeest op 13 mei 2017 is slechts één van de activiteiten van de Faculteit om haar 200-jarig jubileum te vieren, maar wel een erg feestelijke!

Op zaterdag 13 mei 2017 zijn de gebouwen van de faculteit the place to be: dan vindt er het Tijgerfeest* plaats.

Er zijn activiteiten voor het ganse gezin, van jong tot oud:

• kinderopvang en -animatie (springkasteel, allerlei spelen, zoals Toptafel, Doolhof, Evenwichtsbalk, Balanceerparcours, Balvakwerpen, Springballenset, ...)
  • exclusieve éénakter voor deze gelegenheid door Poppentheater Pedrolino
  • optredens van de Gentse Studentenfanfare en de Kring der Eeuwige Fanfariensers (KEF)
  • rondleidingen 'de rechtenstudent en zijn stad'
  • een Speakers' Corner, waar welbespraakte alumni provocerende, humoristische, kritische of controversiële meningen verkondigen
  • tentoonstelling over 200 jaar faculteit (al vanaf 21 april te bezichtigen)
  • meerdere eet en drankstanden, verspreid over de facultaire campus

Ook Geert Bourgeois, alumnus van de faculteit en Minister-President van de Vlaamse Regering, zal niet ontbreken. Meer nog, hij zal ook even het woord nemen!

Ga naar de website van het Tijgerfeest

* en waarom heet het Tijgerfeest? Omdat het staat voor 'Tweehonderd intrigerende jaren Gentse rechtsfaculteit'...