Website 200 jaar Faculteit

(21-02-2017) De UGent blaast 200 kaarsjes uit dit jaar, net als de faculteit. En om alle facultaire activiteiten op te lijsten, is er een aparte website.

binnenkoer Oude School (1937)In het kader van de festiviteiten voor 200 jaar Universiteit Gent organiseert de faculteit ook meerdere activiteiten. Het Tijgerfeest, een groot facultair feest voor de ganse familie op zaterdag 13 mei, is misschien wel het meest gekende.

Maar daarnaast zijn er ook nog andere activiteiten, zoals het historisch congres Gent-Luik (20-21 september) en het internationaal wetenschappelijk congres 'Freedom Under Pressure' (7-8 december).

En dan mogen we zeker de facultaire bijdragen op Jubel.be niet vergeten! Wekelijks verschijnt er een bijdrage rond juridische vraagstukken die elkeen zal boeien. En dat gedurende 10 weken! De eerste bijdragen kan u er al vinden.

Lees meer artikels over: