Huur een kamer in een home tijdens de blokperiode

Vind je thuis moeilijk een rustige ruimte om te studeren?

Ben je op zoek naar een studentenverblijf voor de blok- en examenperiode?

Je kan op eenvoudig verzoek voor de duur van de blok- en examenperiode (van maandag 25 mei tot zaterdag 4 juli 2015, en van maandag 17 augustus tot zaterdag 12 september) een kamer in een studentenhome huren aan het gangbare studententarief. De periode kies je zelf. De minimum huurtermijn bedraagt 2 weken.

Ben je (bijna)beursstudent? Dan heb je recht op een huurtoelage. Vraag jouw bewijs van beursgerechtigdheid aan bij de dienst Studietoelagen van de Vlaamse Overheid of bij de Sociale Dienst van de UGent, Sint-Pietersnieuwstraat 47.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met vermelding van jouw naam, beursstatus (niet-beurs/bijna-beurs/beurs) en de gewenste huurperiode naar accommodatie@UGent.be

Verdere info over de homes en hun huurprijzen vind je op www.ugent.be/huisvesting

Dit aanbod geldt zolang er vrije kamers zijn. De toewijzing gebeurt volgens het principe ‘first come first served’.

Wij wensen jou een succesvolle examenperiode!