Weekmenu 06 mei tot en met 10 mei
Maandag
Soep
- Minestrone - € 1,15 / € 1,75
- Tomatensoep - € 1,15 / € 1,75
Warme gerechten
- vlees: Spaghetti Bolognaise - € 4,95
- vlees: Geroosterde kippenhaasjes - € 5,55
- vis: Garnaalkroketten - € 6,30
- veggie: Penne mascarpone rosso - € 4,90
Groenten
- veggie: Roast supreme groenten
- vegan: Rauwkostslaatje
Zetmeel
Afhankelijk van het dagmenu is er steeds keuze uit verschillende soorten zetmeel. De mogelijk soorten zetmeel zijn rijst, natuuraardappelen, puree, frieten en kroketten. Kies je frieten of kroketten dan betaal je een extra supplement voor frituren van € 0,60. Je mag ook altijd een dubbele portie groenten vragen in plaats van zetmeel.
Dinsdag
Soep
- Tomatensoep met mascarpone - € 1,15 / € 1,75
- Tomatensoep - € 1,15 / € 1,75
Warme gerechten
- vlees: Balletjes in tomatensaus - € 4,70
- vlees: Kip tikka masala - € 5,10
- vis: Witte vis meunière - € 4,90
- veggie: Lasagne van gegrilde groenten - € 4,90
Groenten
- vegan: Duo van wortelen
- veggie: Prei in roomsaus
- vegan: Rauwkostslaatje
Zetmeel
Afhankelijk van het dagmenu is er steeds keuze uit verschillende soorten zetmeel. De mogelijk soorten zetmeel zijn rijst, natuuraardappelen, puree, frieten en kroketten. Kies je frieten of kroketten dan betaal je een extra supplement voor frituren van € 0,60. Je mag ook altijd een dubbele portie groenten vragen in plaats van zetmeel.
Woensdag
Soep
- Paprikasoep - € 1,15 / € 1,75
- Tomatensoep - € 1,15 / € 1,75
Warme gerechten
- vis: Gepaneerde Alaska pollak met tomaat en mozzarella - € 5,65
- vlees: Italiaanse kipschnitzel - € 5,35
- vegan: Vietnamese loempia - € 4,60
Groenten
- vegan: Wokgroenten
- vegan: Spaanse groenten
- vegan: Rauwkostslaatje
Zetmeel
Afhankelijk van het dagmenu is er steeds keuze uit verschillende soorten zetmeel. De mogelijk soorten zetmeel zijn rijst, natuuraardappelen, puree, frieten en kroketten. Kies je frieten of kroketten dan betaal je een extra supplement voor frituren van € 0,60. Je mag ook altijd een dubbele portie groenten vragen in plaats van zetmeel.