Valentijnsnummer Durf Denken pluist uit waarom relaties (niet) blijven duren

(12-02-2017) Liefde is … kussen voor de cover van Durf Denken! In deze Valentijnsmaand buigt Durf Denken zich over onze relaties.

Meer bepaald: waarom blijven ze (niet) duren? Onderzoek wijst uit dat onze hechtingsstijl een belangrijke parameter is. Hoe dat precies werkt, en hoe je ontdekt welke hechtingsstijl jij hebt, kom je te weten in de nieuwe editie van Durf Denken.

Verder lees je in Durf Denken meer over het Cancer Research Institute Ghent (CRIG), het eerste virtuele onderzoeksinstituut dat door verschillende Gentse onderzoeksinstellingen samen is opgericht. Veelbelovend onderzoek gedragen door inspirerende wetenschappers! Durf Denken ging ook langs bij professor Carl Devos, kersvers ambassadeur van de UGent in West-Vlaanderen. “Het is tijd om meer werk te maken van een universiteit in en voor West-Vlaanderen”, zo luidt het.

Benieuwd? Lees Durf Denken online.

Liever de papieren versie? Haal vlug je exemplaar in een van de 50 verdeelpunten aan de UGent. Verslaafd aan dit magazine? Neem dan een gratis abonnement via de antwoordkaart die je in het magazine vindt of stuur een mailtje naar .