Weetjes

(11-10-2016) Week van de Fair Trade, duurzaamheid, mobiliteit, SIMON, groenten- en fruitpakketten, Fotoklas

• Week van de Fair Trade - De Week van de Fair Trade loopt nog tot en met vrijdag 14 oktober. Proef zeker eens de heerlijke fairtradeproducten in onze resto's! Meer info.
  • Duurzaamheid - Het Duurzaamheidskantoor van de UGent is genomineerd voor de “Grote Prijs Toekomstige Generaties”. Breng je stem uit en help hen naar de finale!
  • Mobiliteit - De werken aan de Heuvelpoort zijn bijna afgelopen, maar voorlopig kan je de stadsring nog niet oversteken vanuit de zijstraten. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • SIMON - 5000 nieuwe UGent’ ers hebben hun vaardigheden getest aan de hand van de oriënteringsproef SIMON. Voor 90% van hen kon de slaagkans berekend worden, zij krijgen deze week een persoonlijk feedbackrapport. Meer info.
  • Groenten- en fruitpakketten - Lokale, eerlijke en biologische groente- en fruitpakketten tegen een studentenprijsje: dat is de specialiteit van Mizuna. Je kan de pakketten afhalen in de Therminal, Campus Coupure of Campus Schoonmeersen. Meer info.
  • Fotoklas - Ben je geïnteresseerd in lessen basisfotografie, of wil je zelf foto’s leren ontwikkelen in een donkere kamer? Dan is de studentenvereniging 'Fotoklas' iets voor jou. Meer info.