Honours Award in Sciences: 'Information containing macromolecules: writing and reading a QR-code with organic material' door Annelies Landuyt

Studenten, Medewerkers, Alumni, Journalisten, Bedrijven
27-04-2017 van 11:30 tot 12:30
Campus Sterre, Krijgslaan 281, S2, Faculteitsraadzaal (ingang via kant S3)
Door wie
Promotoren: prof. Filip Du Prez, prof. Peter Dawyndt, prof. Bart Devreese
Filip.DuPrez@UGent.be
Voeg toe aan agenda

Annelies Landuyt, studente 1e master Chemie, stelt haar project 'Information containing macromolecules: writing and reading a QR-code with organic material' aan u voor op donderdag 27 april 2017 om 11.30 u, Campus Sterre, Krijgslaan 281, S2, Faculteitsraadzaal (ingang kant S3)

Promotoren: prof. Filip Du Prez, prof. Peter Dawyndt en prof. Bart Devreese

Honours Award in Sciences (HAS) biedt studenten met hoge slaagcijfers een uitdaging aan, gericht op verbreding of verdieping van hun studiepakket:

• Ze volgen opleidingsonderdelen uit andere opleidingen en bewijzen hiermee zin te hebben voor interdisciplinariteit.
  • Ze voeren zelfstandig een eigen project uit en bewijzen hiermee een 'Zelfstandig Academisch Student' te zijn.
Vind meer activiteiten: