De faculteit Wetenschappen wil de studenten- en docentenmobiliteit naar Tokyo bevorderen

(08-11-2016) Concrete afspraken voor het opstarten van een Cooperation Agreement werden gemaakt tijdens het Staatsbezoek naar Japan van 11-14 oktober.

Prof. Marc De Batist en gastprof. Vanessa Heyvaert maakten deel uit van de UGent-delegatie die van 11-14 oktober het Koningshuis vergezelde op Staatsbezoek naar Japan.

Op de Universiteit van Tokyo maakten ze, samen met de Rector en de Academisch Directeur Internationalisering, concrete afspraken voor het opstarten van een Cooperation Agreement ter ondersteuning van studenten- en docentenmobiliteit tussen UGent (ondermeer de Opleidingen Geologie en Chemie uit de Faculteit Wetenschappen) en de Universiteit van Tokyo.

Bekijk hier de foto's van het bezoek.

Lees meer artikels over: