Afstudeerbeurs 2018

Door wie
Associatie UGent
valerie.ingelrelst@augent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op 27 maart 2018 wordt de 15de editie van de Afstudeerbeurs georganiseerd in het ICC Gent.

What is in it for you?  De Afstudeerbeurs is relevant voor u omdat

1.    u op zoek bent naar een professionele uitdaging. Van de 200+ bedrijven die deelnemen aan de beurs, geeft 90% aan dat zij ook op zoek zijn naar nieuwe werknemers met een eerste werkervaring of met een senior profiel. Bekijk de voorlopige lijst van de deelnemende bedrijven.

2.    u zich wenst te informeren over een (vervolg)opleiding. Op de eerste verdieping van het ICC kan u op onze verderstudeerbeurs terecht voor inlichtingen over diverse postgraduaten, de combinatie van werk en studie, ondernemerschap, …. Informatie over het doctoraat kan worden gehaald op de infostand van de Doctoral Schools op de tweede verdieping.

3.    het omkaderend programma, dat een waaier aan interessante arbeidsmarktgerichte workshops en infosessies biedt, ook voor u gratis toegankelijk is. Een overzicht van het programma zal u bezorgd worden in januari.

4.    wij tijdens deze feesteditie  onze ondernemende alumni extra in de schijnwerpers willen zetten. Wij zijn op zoek naar alumni die  een start-up of bedrijf opgericht hebben. Zoekt u nieuwe medewerkers en/of wilt u uw expertise  omtrent ondernemen delen met toekomstige ondernemers? Wij bieden u graag een gratis standplaats op de beurs in een speciaal daarvoor ingerichte corner op de 1ste verdieping van het ICC. Heeft u interesse of vragen hieromtrent? Contacteer dan Valérie Ingelrelst: valerie.ingelrelst@augent.be of via 09/264.82.24

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen dus save the date en kom op 27 maart naar het ICC Gent! Registratie als bezoeker zal mogelijk zijn vanaf 1 februari 2018. Registratie vooraf is niet verplicht maar wel aanbevolen om wachtrijen aan de ingang te voorkomen.

Beeld Afstudeerbeurs 2018

Vind meer activiteiten: