Afstudeerbeurs 2020

Voor wie
Alumni
Wanneer
31-03-2020 van 12:00 tot 18:00
Waar
ICC Gent
Door wie
Associatie Universiteit Gent
Contact
valerie.ingelrelst@augent.be
Website
https://afstudeerbeurs.gent
Voeg toe aan mijn agenda

Op 31 maart 2020 wordt de 17de editie van de Afstudeerbeurs georganiseerd in het ICC Gent. 

What is in it for you? De Afstudeerbeurs is relevant voor u omdat:

  1. u op zoek bent naar een professionele uitdaging. Van de 200+ bedrijven die deelnemen aan de beurs, geeft 90% aan dat zij ook op zoek zijn naar nieuwe werknemers met een eerste werkervaring of met een senior profiel. Bekijk de lijst met de reeds deelnemende bedrijven op de algemene jobmarkt, de Tech Lane Ghent Science Park Corner en de North Sea Port Corner en de Job Market for Young Researchers.
  2. u zich wenst te informeren over een (vervolg)opleiding. Op het gelijkvloers van het ICC in de casinozaal kan u op onze verderstudeerbeurs terecht voor inlichtingen over diverse postgraduaten, de combinatie van werk en studie, ondernemerschap, …. Informatie over het doctoraat kan worden gehaald op de infostand van de Doctoral Schools op de tweede verdieping.
  3.  het omkaderend programma, dat een waaier aan interessante arbeidsmarktgerichte workshops en infosessies biedt, ook voor u gratis toegankelijk is. Een overzicht van het programma zal in februari beschikbaar zijn op onze website: Algemene infosessies/workshops en workshops/infosessies voor Young Researchers.

Heeft u interesse of vragen? Contacteer dan Valérie Ingelrelst: valerie.ingelrelst@augent.be of via 09/264.82.24

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen dus save the date en kom op 31 maart naar het ICC Gent! Registratie als bezoeker kan via de website afstudeerbeurs.gent. Registratie vooraf is niet verplicht maar wel aanbevolen om wachtrijen aan de ingang te voorkomen.

Afstudeerbeurs 2020